středa 27. ledna 2016

Poselství #2

Andělé a jejich poselství #2



My andělé světla, my poslové nebe, poslové boha, přicházíme opět k Vám s poselstvím skrze Janu, abychom Vám lidičky naše milované skrze slovo, skrze písmo Jany, poselství pro Vás od Nás předali.... My děkujeme Vám Lidičky, bytůstky naše milované,

My andělé světla, lásky děkujeme Vám, že stále věříte více a více v božskou vesmírnou lásky energii.
My andělé od boha, my andělé světla, míru, klidu, lásky jsme stále u Vás, i když ještě v této chvíli jen malá podstata lidiček vnímá, cítí naše vibrační energie. I ten který nevěří, necítí, nevnímá naše energie lásky, i ten člověk, má svého anděla strážného,který mu byl darem od boha(otce všeho).. vydán, propůjčen v hmotném těle fyzickém.. každý z Vás má svého anděla, proto.. bytůstky, lidičky Naše milované, proto my andělé Vás prosíme, poproste svého anděla o pomoc na své pouti životem, on provede a povede Vás a vždy Vám pomůže připravit se na cestu životem.
I když neucítíte jeho energie, přesto on vede Vás a pomáhá Vám na každém Vašem kroku. Krok po kroku, schod po schodu... čím více budete prosit svého anděla milovaného(strážného) Tím lépe se Vám povede a vaše životní pouť bude snazší a lehčí, jelikož andělé jsou ve vysokých lásky vibracích(božských).. jsou od boha darem pro lidstvo a bohu stále po boku a pod božským vedením a božím řádem, proto vše bude pro vás jednodušší a snadnější a hlavně vše se bude pomalu dostávat do vyšších vibrací láskyplné energie.. Milé Naše lidičky, nepřemýšlejte svým rozumem nad otázkou jak, kdy a proč, vše za Vás bude vyřízeno, stačí jen málo maličko, stačí jen požádat anděla svého strážného,on s Vámi je celou Vaší dobu, kterou Vy žijete na této planetě zemi, stále Vás doprovází a zná Vás lépe nežli Vy sami sebe, on....Váš anděl, zná i Vaši duši, vaši vyšší nad Já, on komunikuje s vaším vědomím i podvědomím, proto on ví nejlépe co je pro Vás nejlepší... svěřte se mu se vším a on Vám zajistí cestu do světla a do lásky, ať Vaše cesta na planetě zemi ve hmotném těle se stane krásným darem, věřte našim slovům, věřte našim poselstvím, toť není jen pouhá fantazie, toť není jen pouhý sen, toť jest svato svatá pravda tuze jen.

Lidičky Naše milované, nastává čas, přichází chvíle, je doba, kdy vše se urychluje, planeta země přechází do vyšších vibrací, proto vše se Vám zdá býti čím dál rychlejší, to vše je zapříčiněno evolucí, jakož i vy kráčíte krok po kroku a jste stále starší  a den po dni moudřejší, i Vaše planeta země, prochází tímto procesem, proto je třeba pomalu, ale jistě se na to vše připravit a díky naší pomoci a díky pomoci světelných průvodců a pomocníků světla. 

Lidičky, kteří postoupí do vibrací láskou,zvládnou vše s grácií a něhou, přechod do těchto vyšších vibrací s pomoci boží. Ten, kdo zůstane v nižších vibračních energií hmoty a lpění na hmotných statcích a bude proudit v energiích ega a majetnických vlastností, pro něj zde cesta na planetě bude velice těžká a složitá. Lidičky milé naše, proto my andělé Vás prosíme a radíme Vám jedno z nejzákladnějších a nejjednodušších pravidel zákonů vesmírů - Nelpět na věcech, lidech, majetku. Pokud  toto začnete cítit ze srdce, tak bůh( láska energie) Vám do života dá vše nač jen si pomyslíte, ale ne z egoistického myšlení, ale pokud toto vše, ucítíte bezpodmínečnou láskou, tak budete mít vše co jen potřebujete....energie ega má nízké vibrace....energie lásky má božské vibrace... a jelikož vše, úplně vše bylo vytvořeno bohem(láskou) Proto, když začnete vnímat cítit vyšší božské lásky energie, tak dostanete do života svého úplně vše nač jen si pomyslíte srdcem svým, nejenom, že do života Vám přijdou věci hmotné, ale i Vaše zdraví bude neoblomné.

Milý Naši milovaní lidé.... My andělé jsme pro Vás od Boha, proto Vás milujeme bezpodmínečnou božskou láskou a děkujeme Vám, že opět jste četli naše slova a přemýšlíte nad Vašimi životy, je třeba po spojit energii lásky, ať můžeme překonat společně nízké vibrace strachu.

S láskou a pokorou Vaší Boží průvodci

Žádné komentáře:

Okomentovat